Doortrappen sluit aan bij fietstocht Stichting Zomeractiviteiten Gieten

Jaarlijks organiseert Stichting Zomeractiviteiten Gieten tijdens het “Ondernemersvereniging Gieten Zomeravondspektakel” een familiefietstocht. De fietstocht is bedoeld voor iedereen en men kan kiezen tussen een gepijlde route van 15 of 25 kilometer. Het vertrek is vrijdag 2 augustus tussen 18.00 en 19.00 uur.

Tijdens de editie van 2024 sluit Doortrappen aan bij dit evenement. Als u 60-plusser bent kunt u zich aanmelden voor de groep die om 18.30 uur vertrekt. U fietst de route van 25 kilometer onder begeleiding, onderweg krijgt u tips over het veilig fietsen. Bij terugkomst krijgt iedereen van deze groep een gratis fietshelm of fietsspiegel aangeboden. Aanmelden is noodzakelijk en kan via doortrappen@fietsersbond.nl. Er geldt een maximum aantal van 20 personen. 

31 t/m 4 augustus organiseert Stichting Zomeractiviteiten Gieten allerlei activiteiten in Gieten. Deze, en natuurlijk bovenstaande fietstocht zijn te vinden op www.szgieten.nl. Het aanmelden voor de fietstocht, als u niet met het Doortrappen-groepje meefietst, gaat ook via deze website.

fietstocht