Werken bij Aa en Hunze

Vacatures, mogelijkheid tot het doen van een open sollicitatie of een stageverzoek en een link naar onze LinkedIN pagina.

Werken bij Aa en Hunze

Aa en Hunze is een van de grootste plattelandsgemeenten in Nederland met zo’n 25.000 inwoners, 35 dorpen en kernen en een oppervlakte van ruim 27.000 hectare. En dat alles strekt zich uit over het zand van de Hondsrug en het veen van de Veenkoloniën. 

Werk je bij de gemeente Aa en Hunze, dan voer je samen met bijna 300 collega’s werk uit dat ertoe doet. Onze missie is om Aa en Hunze mooi te houden én elke dag een beetje mooier te maken.

Het liefst werken we samen met onze inwoners aan maatschappelijke vraagstukken. We staan daarbij open voor initiatieven, luisteren en bewegen mee, verbinden en ondersteunen. Dat doen we door steeds vaker naar ‘buiten’ te gaan en contacten te onderhouden met inwoners, organisaties en verenigingen. Zo kunnen we goed inspelen op wat er leeft bij inwoners.

Vacatures

Wij publiceren onze actuele vacatures op Vooruitindrenthe.nl. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.Stageverzoek 

Op zoek naar een stageplaats? Dan ontvangen we graag een open sollicitatie voor een stageplaats via vacatures@aaenhunze.nl. Voorzie jouw sollicitatie van een brief waarin duidelijk wordt aangegeven wat voor stageplaats er wordt gezocht en een CV. 

LinkedIN

Bekijk de gemeente Aa en Hunze op LinkedIN.