Trouwambtenaar Monique Wierda

Meer informatie over trouwambtenaar Monique Wierda

Monique Wierda

Wie ben ik?

Hallo! Ik ben Monique Wierda. Ik ben sinds 1999 heel gelukkig getrouwd met mijn grote liefde Kaj en wij zijn de trotse ouders van dochter Katja en zoon Sacha. Ik ben in het westen opgegroeid, maar na drie jaar in Toronto, Canada te hebben gewoond zijn we in 2008 in het mooie Gieterveen beland. Daar hebben wij 10 jaar met heel veel plezier gewoond en nu wonen we in ons droomhuis in het mooie Borger.

Ik ben een positief ‘mensenmens’, ik houd van het leven, ik ben gek op dieren, ik doe aan kickboksen en sindskort ook aan wakeboarden en ik vind het fantastisch om te reizen, in achtbanen rond te sjezen of andere leuke uitstapjes met mijn gezin te ondernemen. 
Sinds 2016 ben ik door de Gemeente Aa en Hunze als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand (BABS) aangesteld en mag ik huwelijken voltrekken. Wat een onwijze eer vind ik dit en wat is het ontzettend leuk om te doen! Iedere keer krijg ik weer kippenvel als ik een bruidspaar elkaar het jawoord hoor geven en wat voel ik mij dan toch weer een geluksvogel dat ik hier deel van uit mag maken! De benoeming tot BABS sluit mooi aan op mijn interesse in andere mensen en beschouw ik echt als erefunctie waarin ik mijn uiterste best zal doen om voor ieder paar een waardevolle en vooral persoonlijke bijdrage te leveren.

Jullie Grote Dag!

Ja, die Grote Dag draait in mijn ogen volledig om JULLIE! Daarom vind ik ook dat het jullie verhaal moet zijn! Dus zeker geen ‘copy and paste’ verhaal van mij, maar vooral een persoonlijke ceremonie die voor jullie herkenbaar is en waar jullie een mooie herinnering aan over zullen houden.  
Graag kom ik bij jullie thuis om jullie beter te leren kennen en uit te vinden wat jullie wensen zijn. Zijn er bijvoorbeeld kinderen die ook een eigen kindertrouwakte zullen ondertekenen, of zijn er misschien huisdieren die erbij betrokken worden? Allemaal zaken waar je met elkaar van te voren over na kunt denken, of waar wij samen over kunnen brainstormen zodat het een fijn en persoonlijk moment wordt zoals jullie die voor ogen hebben.

Ik ben er van overtuigd dat we er samen iets heel moois van kunnen maken! Ik pas me zo ver mogelijk aan jullie wensen aan, want het allerbelangrijkste is dat het voor jullie een onvergetelijke dag wordt. In ieder geval zou ik het een ontzettende eer vinden om daar deel van uit te maken. Ik wens jullie heel veel plezier en succes met de voorbereidingen en hoor heel graag van jullie! Hopelijk tot ziens en een lieve groet van mij!

Taalkennis

Nederlands en Engels vloeiend. (Geen Gronings, Drents of ander dialect).
Basiskennis van Duits, Frans en Spaans

Contact

Neem contact met mij op via mwierda@aaenhunze.nl