Trouwambtenaar Jannie Hopman

Ja, ik ben terug.

Ik ben 30 jaar trouwambtenaar geweest in onze gemeente. Werk wat ik met heel veel plezier uitvoerde. Het paste bij me en ik genoot van al die verschillende bruidsparen. Deel te mogen uitmaken van jullie trouwdag was voor mij heel bijzonder, elke keer weer.

Jannie Hopman

Toen verloor ik mijn lieve man en kon ik niet meer de trouwambtenaar zijn die jullie dag als een feestdag kon laten zijn. Ik besloot te stoppen met mijn zo geliefde werk. En dat was een goed besluit.
Ik nam de tijd……….tijd voor mezelf.

Na vijf jaar kwam er een verzoek, ik werd gevraagd een huwelijk te sluiten. Dat wilde ik graag doen voor dit speciale bruidspaar.
Het begin! Want ik kan jullie niet zeggen hoe leuk ik het weer vond!

De blijdschap, de energie, de liefde die gevierd wordt, wat had ik het gemist. Ik kreeg heimwee naar mijn oude vak en ik besloot terug te keren en die kans werd me gegund. Ik mag weer trouwambtenaar zijn. Weer onderdeel zijn van jullie dag waarop jullie liefde gevierd wordt.

En hoe dat gevierd wordt bepalen jullie helemaal zelf. We gaan samen in gesprek om ervoor te zorgen dat de ceremonie aan jullie verwachtingen voldoet.

Volg je gevoel in het maken van de keuze voor jullie trouwambtenaar, maar weet dat ik het heel graag voor jullie wil zijn.

Ik wens jullie heel veel plezier met de voorbereidingen en wens jullie alvast een hele mooie dag.

Lieve groet,
Jannie Hopman.

Contact: jhopman@aaenhunze.nl