Trouwambtenaar Jan Harttekamp

Meer informatie over trouwambtenaar Jan Harttekamp

Babs-foto Jan Harttekamp

Geacht aanstaand bruidspaar,

van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap. Jullie gaan de liefde voor elkaar vieren met familie en vrienden en bij de plechtigheid hoort ook een trouwambtenaar. Natuurlijk wil je een professionele, leuke en persoonlijke trouwambtenaar. En laat ik dat nu zijn!

Ruim voor de plechtigheid zullen we elkaar, het liefst bij jullie thuis, treffen om jullie wensen door te spreken. De dag moet verlopen zoals jullie je dat voorstellen. Ik schrijf natuurlijk een toespraak die helemaal op jullie gericht is en maak daarbij graag gebruik van hulpbronnen van de gastenlijst. De mogelijke inbreng van kinderen in de plechtigheid benut ik graag. Ik ben van mening dat zowel humor als bezinning prima samen kunnen gaan tijdens een trouwplechtigheid. Laten we samen kijken welke ideeën jullie hebben waar ik bij kan aansluiten! Mijn toespraak kan samen gaan met muziek, geloften, gedichten; veel is mogelijk. Als we na de plechtigheid samen van mening zijn dat jullie je helemaal herkennen in de toespraak dan is dat mijn grootste beloning.

Omdat jullie natuurlijk een klik moeten voelen met jullie trouwambtenaar wil ik mijzelf graag voorstellen.

Mijn naam is Jan Harttekamp en ik ben sinds 1983 getrouwd met Marja. Wij zijn beide opgegroeid in Emmen en wonen nu met veel plezier in Veendam. Marja en ik hebben 2 dochters die uitwonend zijn, samen met hun vrienden. We hebben ook al kleinkinderen en dat beschouwen we echt als een verrijking van ons leven!

Omgaan met mensen is wat mij drijft en en kinderen weten mij altijd weer te raken. Ik ben daarom lid van Kiwanisclub Veendam en we doneren gelden aan onder andere kinderen die niet altijd het geluk aan hun zijde hebben. Ook verzorg ik al sinds vele jaren bezoeken in de rol van Sinterklaas en dit is wel mijn mooiste hobby. Alle verdiende gelden schenk ik met veel plezier aan goede doelen ten behoeve van kinderen en zo is de cirkel rond. 

Ik ben werkzaam in de arbeidsreïntegratie en probeer mensen zo een stapje verder te helpen in hun leven. Daar haal ik veel voldoening uit. 

Heel veel plezier met alle voorbereidingen en ik zou het eervol vinden om jullie trouwambtenaar te mogen zijn. Laten we elkaar daarom binnenkort treffen!

Contact

Neem contact met mij op via jharttekamp@aaenhunze.nl