Trouwambtenaar Irma Abrahams

Meer informatie over trouwambtenaar Irma Abrahams

Trouwambtenaar Irma Abrahams

Dag aanstaand bruidspaar, laat ik mij eerst even aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Irma Abrahams. Ik ben al heel veel jaren gelukkig getrouwd met Paul en samen hebben wij een zoon en een dochter en intussen ook een schoondochter en schoonzoon. Buiten mijn mooie werk als trouwambtenaar werk ik ook als verpleegkundige op de afdeling Verloskunde. Na 39 jaar in het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal gewerkt te hebben, ben ik sinds kort werkzaam in het Wilhelmina ziekenhuis in Assen. Ook geef ik als docent cursussen aan zwangeren en partners als voorbereiding op hun bevalling.

Graag maak ik in mijn drukke leven tijd voor mijn grote hobby: Theater in de meest brede zin van het woord. Ik speel zelf toneel bij verschillende verenigingen. Ik ben secretaris van een Jeugdtheater en bezoek ook graag theatervoorstellingen. Als ik dan nog tijd over heb laat ik me graag meeslepen in een spannend boek en voor een High tea mag je me altijd wakker maken.

Net als in mijn werk als verpleegkundige mag ik ook als trouwambtenaar delen in een groot intiem moment in het leven van twee mensen. Momenten waarop de liefde voor iedereen voelbaar is. Ik hou van de verhalen en zie het iedere keer weer als een uitdaging om speciaal voor jullie een unieke, liefdevolle, warme maar zeker ook vrolijke toespraak te schrijven. Het voelt elke ceremonie weer als een eer om dit te mogen doen.

Een aantal weken voor jullie trouwdag maak ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Samen gaan we dan kijken wat de mogelijkheden zijn om jullie huwelijksceremonie tot een onvergetelijk moment te maken. Wat zijn jullie ideeën en wat kan ik daarin voor jullie betekenen. Als ik een lach en misschien zelfs wel een traan van ontroering op jullie gezicht kan 'toveren' tijdens de plechtigheid ga ik met een voldaan gevoel naar huis. Ik wens jullie alvast heel veel succes en plezier met alle voorbereidingen en wie weet tot ziens.

Contact

Neem contact met mij op via iabrahams@aaenhunze.nl