Trouwambtenaar Elleke Berkepies

Meer informatie over trouwambtenaar Elleke Berkepies

Trouwambtenaar Elleke Berkepies

JA! ... Ik ervaar het als een eer om betrokken te mogen zijn bij jullie ceremonie.

En ik beloof… mijn uiterste best te doen om een bijdrage te leveren aan jullie onvergetelijke dag.

Samen zullen we ruimschoots van tevoren bespreken hoe de plechtigheid er uit gaat zien, wat jullie belangrijk vinden en wie er een rol in spelen. Geef aan wat je graag wilt of juist liever niet wilt. Ik zal jullie levensverhaal mooi verweven in de ceremonie. Het gaat om jullie!
Voor het maken van een keuze, willen jullie vast iets meer over mij weten. Stilzitten vind ik moeilijk. Koken vind ik heerlijk om te doen, maar ook creatief bezig zijn en zingen passen helemaal in mijn straatje. Graag ga ik, samen met mijn man, een eindje fietsen of misschien kom je ons tegen als we op onze oldtimer Kreidler-brommers door de provincie toeren. Beiden vertoeven we, samen met de hond, ontzettend graag in onze tuin of brengen we een bezoekje aan een kijktuin. 

We hebben twee uitwonende kinderen. De een woont in Deventer en de ander in Leiden. Beide prachtige steden. Samen genieten we daar van een lekker terrasje, een potje kaarten en vieren er familietradities. 

Mijn roots liggen in Stadskanaal, maar ben geworteld in Drenthe en draag de streektaal een warm hart toe. Vanaf 2003 ben ik bemiddelingsmedewerker bij het gastouderbureau van skidkinderopvang. Daarvoor had ik een winkeltje met woonaccessoires in Eext. In de jaren 80 was ik Z-verpleegkundige. 

Heb je nog vragen? Mail me gerust! 

Ik wens jullie alvast heel veel plezier met de voorbereidingen en wie weet tot ziens. 

Contact 

Neem contact met mij op via eberkepies@aaenhunze.nl