Trouwambtenaar Annette Botterblom

Meer informatie over trouwambtenaar Annette Botterblom

Foto Annette Botterblom

Allereerst zal ik mij even voor stellen, want jullie willen natuurlijk graag weten met wie jullie te maken hebben. Mijn naam is Annette Botterblom en ik ben al jaren gelukkig getrouwd met Bertus. We hebben vijf kinderen en een stel leuke schoonkinderen (en zelfs al een paar kleinkinderen). Wij wonen op een boerderij in Eexterveen en naast het ‘boerin zijn’, werk ik bij de gemeente Aa en Hunze.

Hobby’s heb ik genoeg. Tuinieren, tekenen, schilderen en knutselen, toneel en cabaret spelen (en schrijven), en een hele grote hobby zijn onze springpaarden. Een paar van onze (schoon) kinderen rijden op de paarden en ieder jaar fokken we één of twee veulentjes. Maar mijn dierbaarste hobby is in de loop der jaren het voltrekken van huwelijken geworden!

Ik hou van mensen en geniet van hun verhalen en het is iedere keer weer een leuke uitdaging om voor een bruidspaar een vrolijke, warme, gezellige en onvergetelijke ceremonie te verzorgen. Voor mij doet het er niet toe of jullie nu jonge mensen zijn, of wat ouder, een man en een vrouw, twee mannen of twee vrouwen: het gaat om de liefde! En ieder paar is uniek!

En 'waar de liefde tintelt, bruist het bestaan!’.

Meestal neem ik een paar weken voor de ‘grote dag’ contact met jullie op en kom ik graag een keer bij jullie thuis om kennis te maken en daarnaast ook om met jullie eigen wensen invulling aan de huwelijksceremonie te geven. Als jullie al kinderen hebben dan is het natuurlijk heel erg leuk om hen ook bij de ceremonie te betrekken, ze kunnen bijvoorbeeld ook een ‘Jawoord’ geven en/of een ‘kinderakte’ tekenen. En als jullie een huisdier hebben die heel veel voor jullie betekent, dan is daar ook vast wel wat voor te bedenken. Kortom: het is jullie dag, jullie moment en ik probeer me helemaal aan jullie aan te passen. Samen lukt het vast wel om er iets heel moois van te maken!

In ieder geval al vast heel veel plezier met de voorbereidingen van jullie huwelijk en wie weet tot ziens!

Contact

Neem contact met mij op via abotterblom@aaenhunze.nl