Trouwambtenaar Anne Prins

Meer informatie over trouwambtenaar Anne Prins

Anne Prins

Werkzaam

Senior Adviseur bij SportDrenthe

Persoonlijk

Ik ben geboren in Groningen en woon inmiddels alweer 22 jaar met mijn vrouw en onze 2 kinderen in Zuidlaren. Mijn vrije tijd besteed ik aan sporten, het volgen van bijna alle sporten, muziek luisteren en als “ gastheer”  optreden in ons eigen huis.....het is vaak net een jeugdsoos, waar wij overigens enorm trots op zijn! Verder verdiep ik mij in de studie van onze zoon (rechten) en ga ik met onze dochter (model) regelmatig op reis.

De dag

Het moet voor jullie een fantastische dag worden! Natuurlijk in aanwezigheid van al jullie familie en vrienden. Maar ook een dag waar je later met een heerlijk gevoel en een grote glimlach aan terug denkt. Mede die glimlach is voor mij van groot belang. Natuurlijk is het een serieuze aangelegenheid, maar in mijn optiek moet er ook ruimte zijn voor een beetje humor.

De locatie kiezen jullie zelf uit, evenals de trouwambtenaar. Persoonlijk heb ik een voorkeur voor “bijzondere” locaties (en zon...).  In het kennismakingsgesprek stemmen we af hoe jullie de dag zien. Uiteraard probeer ik een goed beeld te krijgen van wie jullie zijn. Verder hoop ik op wat leuke anekdotes van familie en/of vrienden. Vervolgens zal ik een speech samenstellen waarvan ik hoop dat ook de glimlach af en toe zeker op jullie gezicht zal verschijnen.

Hoe dan ook, ik wens jullie alvast een fantastische dag en wie weet tot ziens!!

Contact

Neem contact met mij op via aprins@aaenhunze.nl