Trouwambtenaar Albertha Ottevanger

Meer informatie over trouwambtenaar Albertha Ottevanger

Albertha Ottevanger

 

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Er komt een leuke en spannende tijd voor jullie aan. Graag stel ik me aan jullie voor.

Werkzaam

Na jaren werkzaam te zijn geweest in het onderwijs ben ik nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarnaast zet ik me als vrijwilliger in voor meerdere organisaties.

Persoonlijk

Mijn naam is Albertha Ottevanger en ik woon al jaren met veel plezier samen met mijn man Martin en zoons Tom en Sander in Gasselternijveen. Ik vind het heerlijk om te wandelen, te fietsen, creatief bezig te zijn, uit eten te gaan, te fotograferen en te lezen. Ik speel graag toneel, ik hou van kamperen maar kan ook ontzettend genieten van een luxe hotelovernachting. Met mijn benoeming tot Babs, is voor mij een grote persoonlijke wens in vervulling gegaan en kan ik eraan bijdragen om jullie trouwdag een extra mooie en persoonlijke invulling te geven!  Ik ben enthousiast, creatief, een mensen-mens, zorgzaam en heb oog voor detail. Daarnaast vind ik het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Zo organiseer ik de jaarlijkse 4 mei herdenking in mijn dorp. 

De dag

Er moet van alles geregeld worden. Jullie trouwdag moet er precies zo uit gaan zien zoals jullie dat voor ogen hebben. Met een ‘jawoord’ dat jullie uitspreken, omringd door jullie dierbaren en getuigen, waardoor je ook wettelijk aan elkaar verbonden bent. Samen op zoek naar de allerleukste dingen voor jullie huwelijksdag: een leuke locatie, kleding, bloemen, kaarten, een trouwauto of misschien wel een mooie koets. Wat het ook wordt, het moet bij jullie passen op deze bijzondere dag! Daar hoort natuurlijk een prachtige ceremonie bij, waaruit jullie liefde voor elkaar spreekt en waar jullie unieke liefdesverhaal verteld wordt. Het maken van een keuze voor een trouwambtenaar is daar onderdeel van. Ik zou het een eer en erg leuk vinden om een kleine rol te spelen op één van de mooiste dagen van jullie leven en het voelt heel speciaal als ik een handtekening mag zetten onder de ‘liefdesverklaring’ van twee mensen die voor elkaar kiezen. Ik kom graag vooraf bij jullie langs om samen een kop koffie of thee te drinken en om jullie unieke verhaal te horen. Misschien zijn er kinderen die jullie bij de ceremonie willen betrekken? Het is voor kinderen natuurlijk heel speciaal als hun papa en mama gaan trouwen. Ik draag graag bij om jullie moment uniek en onvergetelijk te maken, met humor en ontroering: een moment om te koesteren en te herinneren met jullie als stralend middelpunt! Vooral hoop ik dat jullie ook jaren later met plezier en een glimlach terugdenken aan deze ‘Mooiste Dag van je Leven’. 
Ik wens jullie heel veel plezier bij alle voorbereidingen. Geniet van al het geluk, want het grootste geluk dat een mens kan treffen is de liefde. Graag ontmoet ik jullie binnenkort, wie weet tot gauw! 

Hartelijke groet,

Albertha Ottevanger
 

Neem contact met mij op