Loopt u mee?

Omdat we geloven dat wandelen het beste medicijn is doen huisartsenpraktijk van der Meer in Gieten én huisartsenpraktijk Annen mee aan de Nationale Diabetes Challenge. Dit betekent dat vanaf 25 april elke week samen een groep deelnemers wandelt in de buurt. Wij nodigen u uit om met ons mee te wandelen!

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Ongeveer 20 weken lang wandelt u onder begeleiding in uw eigen buurt. Wekelijks samen wandelen is namelijk goed voor uw gezondheid en tegen diabetes en daarnaast gezellig.

Wanneer gaan we wandelen?

Op 25 april start de eerste wandeling in Gieten en op 7 mei start de eerste wandeling in Annen. We houden rekening met uw wandeltempo. Het is daarom niet erg als u (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer.
Op 21 september sluiten we de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af. Alle deelnemers uit Drenthe komen dan tegelijk in beweging tijdens de Hunzeloop in Zuidlaren. 

Meer weten?

We hopen dat u met ons mee gaat wandelen. We begrijpen het als u nog vragen heeft over de Nationale Diabetes Challenge. 
Daarom nodigen we juuit voor onze informatiebijeenkomst op 18 april. De bijeenkomst vindt plaats bij ijsvereniging Gieten-Bonnen, Boddeveld 17 Gieten, om 13 uur. 
Meld u aan voor de bijeenkomst door te mailen naar mjoling@aaenhunze.nl of te bellen naar 0613771971 Voor vragen zijn wij ook altijd bereikbaar via: teamsportaaenhunze.nl

Georganiseerd door: Huisartsenpraktijk van der Meer, Huisartsenpraktijk Annen, Team Sport en partners uit de gemeente Aa en Hunze.