Inwonersavond Spiekeriek in Eexterveen

De Spiekeriek is inmiddels vertrokken uit Spijkerboor. De briefjes zijn van de boom gehaald en verzameld. De gemeenteraad gaat graag met alle inwoners van Aa en Hunze in gesprek om de opbrengsten te bespreken. Hiervoor organiseert de werkgroep Spiekeriek een inwonersavond.
Noteer de inwonersavond Spiekeriek alvast in uw agenda! Deze is op woensdag 27 maart in eetcafé ’t Klein Genoegen te Eexterveen. De inloop start vanaf 19:30, de avond begint om 20:00.
Dit is het moment waarop u uw bericht kunt toelichten en het gesprek met de gemeenteraad kunt aangaan. Alle inwoners zijn van harte welkom, ook als u geen bericht aan de Spiekeriek heeft gespijkerd!

Einde try-out periode nieuwe inzet Spiekeriek

Begin dit jaar heeft de gemeenteraad bepaald dat er een tweetal proeven, oftewel try-outs, met de Spiekeriek zouden plaatsvinden. Zo zou de Spiekeriek één keer op het zand (Ekehaar) en één keer op het veen (Spijkerboor) moeten staan. De Spiekeriek heeft inmiddels aan beide plaatsen een bezoek gebracht. Met de inwonersavond in Eexterveen komt er een einde aan de try-out periode van de nieuwe inzet van de Spiekeriek.
De komende weken wordt geëvalueerd hoe deze try-out periode is bevallen. Daarna bepaalt de gemeenteraad hoe de Spiekeriek in de toekomst gebruikt gaat worden.