Trouwambtenaar Inge van der Linde-Ruinard

Meer informatie over trouwambtenaar Inge van der Linde-Ruinard

Inge van der Linde

Werkzaam

Als praktijkmanager op een tandartspraktijk.

Persoonlijk

Ik ben geboren in het Westland, in Monster, vlak onder Den Haag. Verder opgegroeid in het noorden van het land in Groningen en voor mijn studie heb ik in Rotterdam en Amersfoort gewoond. Sinds 2011 woon ik in Gieten en geniet ik van de rust van een dorp. Persoonlijk ben ik veel meer een stadsmens en hou ik stiekem van de drukte maar moet, na een aantal jaren in Drenthe, toegeven dat rust en zoveel natuurschoon een mens goed doet. Ik ben getrouwd en heb samen met mijn man 4 kinderen. Bij ons thuis is het daardoor vaak een gezellige drukke boel.

De dag

Gefeliciteerd!

Jullie zijn bezig met het plannen van een heel belangrijke dag. Vaak wordt er van deze dag gezegd dat het de mooiste dag van je leven is. En dat mag het ook worden, deze dag is helemaal van jullie!

Misschien hebben jullie al een duidelijk beeld van de dag of misschien is jullie zoektocht nog in volle gang. Ik ben benieuwd naar ieder paar. Er zijn zoveel verschillende mensen en wensen dat ik in de voorbereidingen van iedere huwelijksvoltrekking weer blanco start.

Ik kijk uit naar jullie verhaal. Niet enkel het verhaal van jullie relatie, maar natuurlijk ook naar het verhaal achter jullie trouwdag. Wat willen jullie van mij, wat willen jullie níet en hoe kan ik jullie huwelijksceremonie onvergetelijk maken.

Heel graag wil ik jullie ontmoeten en luisteren naar jullie verhaal.

Contact

Inge van der Linde is tijdelijk niet beschikbaar.